Світове виробництво сирів за шість років зросла на 13%

| 34 | Новини
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 голос, в среднем: 5 из 5)

Світове виробництво сирів з 2010 по 2016 рік збільшилася на 13%. Такі дані наводяться в щорічному бюлетені IDF (Всесвітньої молочної федерації), представленому на Всесвітньому молочному саміті в Белфасті, пише The DairyNews.

За даними IDF в 2016 році виробництво масла вершкового в світі склало 11 млн. тонн. Виробництво сирів досягло 20,5 млн. тонн, обсяг виробництва СОМ досяг 4,9 млн. тонн, а СНМ — 4,8 млн. тонн.

мировое производство сыра и масла

Експерти Всесвітньої молочної асоціації зазначають, що за шість років виробництво олії зросло на 19%, СЦМ — на 16%. При цьому світовий обсяг виробництва сухого знежиреного молока збільшився на 32%.

DairyNews.ru
 

По темi:  Експорт американських молочних продуктів досяг трирічного максимуму