Виробництво сиру у світі збільшиться на 2,1 млн. тонн до 2021 року

| 193 | Новини
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(0 голосов, в среднем: 0 из 5)

Експерт також підкреслила, що в 2016 році в світі було вироблено 21,4 млн. тонн сиру, до 2021 року виробництво сягне 23,5 млн тонн. Найбільш динамічним регіоном при цьому стане США. Передбачається, що США збільшать обсяг виробництва на 688 000 тонн за 5 років».

В ході свого виступу Веронік Агуэра зазначила, що «ключовими виробниками залишаються ЄС і США, Азіатські країни показують низький рівень виробництва. Не дивлячись на те, що попит на сир зростає, забезпечуватися він буде, найімовірніше, за рахунок імпорту».

Китай раніше не виявляв інтерес до виробництва сиру, останнім часом відзначається активність в даному напрямку, висловила думку аналітик.

«Обсяг виробництва сиру в Китаї зростає високими темпами, але починаючи з дуже низького рівня»,- підкреслює експерт компанії GIRA.

Також варто відзначити, що Польща поступово набирає обертів щодо обсягу виробництва сиру. До 2020 року Польща займає 7 місце серед провідних виробників, Росія розташуватися на 8 позиції.

«Експорт був і буде необхідним для виробників з ЄС, але навіть російське ембарго не змогло серйозно вплинути на вивезення продукції. Було відмічено незначне падіння в 2014 році, але ситуація швидко виправилася і обсяги експорту продовжували зростати»,- описує графік Веронік Агуэра.

Детальніше читайте на © DairyNews.ru http://www.dairynews.ru/news/veronik-aguera-proizvodstvo-syra-v-mire-uvelichits.html

«Світове виробництво сиру в період з 2016 по 2021гг. збільшиться на 2,1 млн. тонн», — зазначила Вероніка Агуэра, експерт компанії GIRA, в ході свого виступу на конференції в Барнаулі в рамках Автопробігу «Дорогу молока!», передає кореспондент The DairyNews.

Експерт також підкреслила, що в 2016 році в світі було вироблено 21,4 млн. тонн сиру, до 2021 року виробництво сягне 23,5 млн тонн. Найбільш динамічним регіоном при цьому стане США. Передбачається, що США збільшать обсяг виробництва на 688 000 тонн за 5 років».

В ході свого виступу Веронік Агуэра зазначила, що «ключовими виробниками залишаються ЄС і США, Азіатські країни показують низький рівень виробництва. Не дивлячись на те, що попит на сир зростає, забезпечуватися він буде, найімовірніше, за рахунок імпорту».

Китай раніше не виявляв інтерес до виробництва сиру, останнім часом відзначається активність в даному напрямку, висловила думку аналітик.

мировое производство сыра

«Обсяг виробництва сиру в Китаї зростає високими темпами, але починаючи з дуже низького рівня»,- підкреслює експерт компанії GIRA.

Також варто відзначити, що Польща поступово набирає обертів щодо обсягу виробництва сиру. До 2020 року Польща займає 7 місце серед провідних виробників, Росія розташуватися на 8 позиції.

ЕС сыр

«Експорт був і буде необхідним для виробників з ЄС, але навіть російське ембарго не змогло серйозно вплинути на вивезення продукції. Було відмічено незначне падіння в 2014 році, але ситуація швидко виправилася і обсяги експорту продовжували зростати»,- описує графік Веронік Агуэра.

DairyNews.ru
 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *